Koffiezet-apparaat.nl

Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs

Bekijk de goedkoopste Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs

De Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs is te koop bij

Voor- en nadelen
Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs

De Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is grijs. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie. Stel de sterkte van je Nespresso koffie zelf in
Voordelen Nadelen

Instelbare koffiesterkte

Maak van zwarte koffies een cappuccino of een latte macchiato met de Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs. Zo zet je eenvoudig met de meegeleverde melkopschuimer met één druk op de knop warm en koud melkschuim. Het koffiezetapparaat bereidt naast de (dubbele) espresso, gran lungo en mug ook een karaf van 535 milliliter. Zodra je een koffiecup in de machine doet, herkent hij de barcode op de capsules. Hierdoor bereidt de machine automatisch de juiste koffiespecialiteit. Je koppelt het apparaat aan de Nespresso app via bluetooth en wifi voor de beste Nespresso ervaring. Zo voert de machine regelmatig updates uit en krijg je een melding wanneer het tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.
Exclusief koffieglas en -mok van de afbeelding.