Koffiezet-apparaat.nl

Siemens EQ900 TQ907R03 RVS

Bekijk de goedkoopste Siemens EQ900 TQ907R03 RVS

De Siemens EQ900 TQ907R03 RVS is te koop bij

Voor- en nadelen
Siemens EQ900 TQ907R03 RVS

De Siemens EQ900 TQ907R03 RVS is een volautomatische espressomachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt gemiddeld werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

Erg stevig

Duur

Met de Siemens EQ900 TQ907R03 RVS haal je een stille, stevige topklasse volautomaat in huis. Deze past alle smaken aan naar jouw favoriete kop koffie. Het roestvrijstalen koffiezetapparaat heeft 2 bonenreservoirs. Zo maal je 2 verschillende koffiesoorten fijn. De koffiemachine dempt grotendeels het geluid. Hierdoor kies je voor een relatief stille volautomatische koffiemachine. Je bedient hem via het royale touchscreen display. Hierop kies je één van de vele koffiespecialiteiten en pas je jouw recept aan. Met de Home Connect app bedien je de machine op afstand. Via de app stel je recepten samen en selecteer je alle dranken die de volautomaat na elkaar zet. Krijg je vaak visite over de vloer? Met de koffiekanfunctie zet je in één keer genoeg koffie voor het bezoek.
Stille machine met een topklasse bouwkwaliteit
Deze Siemens volautomaat komt uit de test als een stille volautomatische koffiemachine en heeft een stevige behuizing. Voor deze volautomaat zijn dan ook duurzame materialen en onderdelen gebruikt. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur.