Koffiezet-apparaat.nl

Sage the Bambino Plus Black Stainless

Bekijk de goedkoopste Sage the Bambino Plus Black Stainless

De Sage the Bambino Plus Black Stainless is te koop bij

Voor- en nadelen
Sage the Bambino Plus Black Stainless

De Sage the Bambino Plus Black Stainless is een pistonmachine. Hij is grijs. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen

Beschikt over drukmeter

Beschikt over opbergvak

Geen bonenmaler inbegrepen

Met de Sage the Bambino Plus Black Stainless haal je zowel een kwalitatieve als een compacte espressomachine in huis, zonder poespas. De rvs stoompijp schuimt melk automatisch op wanneer jij er een kannetje met verse melk onder zet. Je kiest uit 3 temperatuurstanden voor het verwarmen van de melk. Ook pas je de dikte van het melkschuim aan door uit 3 standen te kiezen. De ingebouwde PID temperatuurregelaar zorgt voor een constante zettemperatuur. Hierdoor weet je zeker dat de koffie niet verbrandt en jouw kopje koffie goed van smaak is. Je zet 1 of 2 koppen koffie tegelijk met de handige bedieningsknoppen. Dankzij de schoonmaakindicator weet jij precies wanneer de machine toe is aan een reinigingsbeurt.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.

Tip: vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.