Koffiezet-apparaat.nl

Krups Nespresso Vertuo Plus XN9031 Wit

Bekijk de goedkoopste Krups Nespresso Vertuo Plus XN9031 Wit

De Krups Nespresso Vertuo Plus XN9031 Wit is te koop bij

Voor- en nadelen
Krups Nespresso Vertuo Plus XN9031 Wit

De Krups Nespresso Vertuo Plus XN9031 Wit is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is wit. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie.
Voordelen Nadelen

Geen instelbare koffiesterkte

Redelijk lange opwarmtijd

Voor de liefhebber van een smaakvolle, grote kop koffie is er de Krups Nespresso Vertuo Plus XN9031 Wit. Met Nespresso Vertuo geniet je van de kwaliteit die je van Nespresso gewend bent, maar kies je ook voor een lekkere grote bak koffie. Er zijn 5 kopgroottes; een normale espresso, een dubbele espresso, een gran lungo van 150 ml, een mug van 230 ml en een alto van 414 ml. Iedere kop koffie zet je met één simpele druk op de knop. De toevoer voor koffiecups schuift automatisch open. Het slimme zetsysteem herkent aan de barcode op de koffiecup welke soort koffie je in de machine doet en stemt de bereiding hier precies op af. De ronddraaiende zettechnologie zorgt voor een extra dikke cremalaag op jouw kop koffie.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.