Koffiezet-apparaat.nl

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw

Bekijk de goedkoopste SMEG ECF01PBEU Pastelblauw

De SMEG ECF01PBEU Pastelblauw is te koop bij

Voor- en nadelen
SMEG ECF01PBEU Pastelblauw

De SMEG ECF01PBEU Pastelblauw is een pistonmachine. Hij is blauw. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Geen bonenmaler inbegrepen

Geen drukmeter

Beschikt niet over opbergvak

Basisklasse bouwkwaliteit

Met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw pas je de temperatuur van een espresso aan naar jouw eigen smaak. Door de watertemperatuur in te stellen weet je ook zeker dat de koffie niet verbrandt, zodat het aroma van de boon behouden blijft. Vul de filterdrager met versgemalen koffie of gebruik koffiepads wanneer je haast hebt. Op de bovenkant van de espressomachine zit een warmhoudplaatje. Hiermee verwarm je je kopjes voor zodat jouw kopje koffie langer warm blijft. Een krachtige espresso top je af met een dikke melkschuimlaag door melk op te schuimen met de stoompijp. Je krijgt een melding wanneer je de machine moet ontkalken. Erg gemakkelijk, want dan is het niet nodig om dit zelf bij te houden.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.