Koffiezet-apparaat.nl

Sage the Barista Touch Black Truffel

Bekijk de goedkoopste Sage the Barista Touch Black Truffel

De Sage the Barista Touch Black Truffel is te koop bij

Voor- en nadelen
Sage the Barista Touch Black Truffel

De Sage the Barista Touch Black Truffel is een pistonmachine. Hij is zilver, zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Heeft een display

Topklasse bouwkwaliteit

Duur

Geen drukmeter

Beschikt niet over opbergvak

De Sage the Barista Touch Black Truffel maakt het zetten van de perfecte espresso of cappuccino wel heel gemakkelijk. Met het overzichtelijke touchscreen display kies je de gewenste koffiespecialiteit, zoals bijvoorbeeld een latte macchiato of een cappuccino. De ingebouwde bonenmaler beschikt over een automatische dosering, zodat jij precies genoeg koffie gebruikt voor jouw kop koffie. Ook de temperatuur en dikte van het melkschuim stelt de machine zelf af. In slechts 3 seconden is de espressomachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Tijdens het zetten van de koffie zorgt de ingebouwde PID temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft. Hierdoor weet je zeker dat de koffie niet verbrandt en jouw kopje koffie goed van smaak is.
Topklasse bouwkwaliteit
Voor deze pistonmachine zijn duurzame onderdelen gebruikt. Met de zware, rvs behuizing en de antislipvoetjes blijft de koffiemachine stevig op je aanrecht staan tijdens het koffie zetten.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.<