Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

De De’Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

De De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB is een volautomatische espressomachine. Hij is meerkleurig. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk.
Voordelen Nadelen

Melk stomen met stoompijp

Niet heel stevig

Met de De’Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB bereid je een espresso, koffie, long en een americano van versgemalen koffiebonen. Zo is de keuze reuze in zwarte koffiespecialiteiten. Je bedient het apparaat via het overzichtelijke intuïtieve display met pictogrammen. Hierdoor is hij gemakkelijk in gebruik. Op het display pas je zelf de sterkte aan op 3 verschillende niveaus, van mild tot sterk. Het bonenreservoir heeft een capaciteit van 250 gram, waardoor je hem niet snel bijvult. Gebruik je ook graag voorgemalen koffie? Gebruik dan het aparte vakje voor gemalen koffie voor bijvoorbeeld decaf bonen. Verander je zwarte koffie in een cappuccino met de stoompijp. Deze gebruik je ook voor het tappen van heet water voor een kopje thee.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.