Koffiezet-apparaat.nl

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

Bekijk de goedkoopste Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

De Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel is te koop bij

Voor- en nadelen
Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

De Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel is een pistonmachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper is ingebouwd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Heeft een display

Beschikt over opbergvak

Topklasse bouwkwaliteit

Geen drukmeter

De Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel maalt en doseert koffie en duwt deze hierna kaarsrecht voor je aan in de filterdrager. Hierdoor is een kopje koffie zetten een fluitje van een cent. De ingebouwde bonenmaler met automatische tamper doen namelijk het werk voor je. Zo zorgt de espressomachine voor de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor 1 of 2 espresso’s. Je kiest uit 25 verschillende maalstanden die jouw koffie fijn maalt. Daarna duwt de tamper dit voor je aan, zodat je altijd een recht en consistent resultaat krijgt. Handig, want zo heb je geen geklieder op je aanrecht. De pistonmachine maakt de koffie eerst nat, waarna de koffie onder hoge druk wordt gezet. Houd je van een melkspecialiteit? Verander de espresso dan om in een romige cappuccino dankzij de krachtige stoompijp.
Topklasse bouwkwaliteit
Voor deze pistonmachine zijn duurzame onderdelen gebruikt. Met de zware, rvs behuizing en de antislipvoetjes blijft de koffiemachine stevig op je aanrecht staan tijdens het koffie zetten.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.