Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi EC685MPACK Barista Pack Dedica Zilver

Bekijk de goedkoopste De’Longhi EC685MPACK Barista Pack Dedica Zilver

De De’Longhi EC685MPACK Barista Pack Dedica Zilver is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi EC685MPACK Barista Pack Dedica Zilver

De De'Longhi EC685MPACK Barista Pack Dedica Zilver is een pistonmachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Geen drukmeter

Beschikt niet over opbergvak

Basisklasse bouwkwaliteit

Met de De’Longhi EC685MPACK Barista Pack Dedica haal je een compleet baristapakket in huis, zodat je direct thuis aan de slag gaat met het zetten van verse koffies en cappuccino’s. Maal koffiebonen op de gewenste grootte met de meegeleverde bonenmaler. De koffie valt direct in de filterdrager en dit druk je vervolgens stevig aan met de tamper. Nadat jouw verse espresso klaar is, klop je de filterdrager uit in de rvs uitklopbak. Maak je er een cappuccino van? Dan pak je het melkkannetje erbij die je vult met verse melk. Door aan de ring te draaien stel je de stoompijp af voor het maken van warm melkschuim of enkel warme melk. Neem de stoompijp af met een theedoek en geniet van jouw welverdiende koffiespecialiteit.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.