Koffiezet-apparaat.nl

Sage the Dual Boiler Black Truffle

Bekijk de goedkoopste Sage the Dual Boiler Black Truffle

De Sage the Dual Boiler Black Truffle is te koop bij

Voor- en nadelen
Sage the Dual Boiler Black Truffle

De Sage the Dual Boiler Black Truffle is een pistonmachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen

Beschikt over drukmeter

Heeft een display

Beschikt over opbergvak

Topklasse bouwkwaliteit

Groot waterreservoir

Duur

Geen bonenmaler inbegrepen

De Sage the Dual Boiler Black Truffle beschikt over 2 boilers, zodat je tegelijkertijd espresso zet en melk opschuimt. Via de ingebouwde drukmeter zie je met welke druk je een espresso zet. Ondertussen zorgt de PID regelaar ervoor dat de espresso onder een constante temperatuur bereid wordt. Melk opschuimen doe je met de stoompijp en het meegeleverde rvs melkkannetje. Zo maak je heerlijke cappuccino’s en lattes, zoals een echte barista. Op het verlichte display controleer je de temperatuur en resttijd. Koffiekopjes bewaar je boven op de machine op het warmhoudrooster. Zo blijft jouw espresso langer warm. Dankzij het ruime waterreservoir van 2,5 liter zet je meer dan 10 kopjes koffie achter elkaar zonder tussendoor het water bij te vullen.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine
Tip: vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.