Koffiezet-apparaat.nl

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB)

Bekijk de goedkoopste JURA ENA 4 Full Nordic White (EB)

De JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) is te koop bij

Voor- en nadelen
JURA ENA 4 Full Nordic White (EB)

De JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) is een volautomatische espressomachine. Hij is wit. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt weinig werk.
Voordelen Nadelen

Erg stevig

Erg luid

Extra klein waterreservoir

Met de compacte JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) zet je gemakkelijk een kopje espresso, doppio of lungo. Je geniet met slechts één druk op de knop van een vers gemalen kopje koffie. Met het compacte formaat past deze volautomatische espressomachine op ieder keukenblok. De koffiemachine heeft een geïntegreerde bonenmaler, ook wel de Professional Aroma Grinder genoemd. Deze bonenmaler maalt gelijkmatig alle koffiebonen fijn waardoor het aroma toeneemt. Je stelt zelf de sterkte en hoeveelheid water in bij iedere koffiebereiding. Hierdoor pas je iedere koffie aan naar jouw favoriete smaak. Het unieke zetsysteem zorgt ervoor dat het water langzaam en in fases door de koffie loopt. Je bedient het apparaat via de handige knoppen en het display. Is de machine toe aan onderhoud? Dan geeft hij je een seintje.
Coolblue is een geautoriseerde JURA dealer, hierdoor krijg je 25 maanden lang garantie op een koffiezetapparaat. JURA verleent deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat.
Topklasse bouwkwaliteit én topklasse onderhoudsgemak
Met gebruik van het JURA Claris Smart waterfilter is ontkalken niet meer nodig. De zetgroep hoeft daarnaast niet uit de machine gehaald te worden, maar reinig je gemakkelijk met een automatisch programma. Het melksysteem spoelt zich na iedere zetbeurt vanzelf schoon en voor een grondige reiniging selecteer je het reinigingsprogramma. Voor deze volautomaat zijn duurzame materialen en onderdelen gebruikt. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur.
Tip: schaf de JURA Smart Connect aan om de koffiemachine via je tablet of smartphone te bedienen.