Koffiezet-apparaat.nl

Magimix Nespresso Vertuo Next Mat Zwart

Bekijk de goedkoopste Magimix Nespresso Vertuo Next Mat Zwart

De Magimix Nespresso Vertuo Next Mat Zwart is te koop bij

Voor- en nadelen
Magimix Nespresso Vertuo Next Mat Zwart

De Magimix Nespresso Vertuo Next Mat Zwart is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie.
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Grote opvangbak

Geen instelbare koffiesterkte

Redelijk lange opwarmtijd

De Magimix Nespresso Vertuo Next Mat Zwart verbind je via bluetooth en wifi met de Nespresso app. Het handige hieraan is dat de machine zo elke nacht de nodige updates uitvoert. Je ontvangt ook een melding als het weer tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen. Handig, want zo zit je nooit meer zonder cups. De machine herkent de barcode op iedere capsule. Zo weet het koffiezetapparaat precies welke kopgrootte bij welke cup hoort. De Vertuo Next zet 6 verschillende kopgroottes, van een espresso (40 ml) tot een karaf (535 ml). Dankzij de ronddraaiende zettechnologie vind je op elke koffie een smeuïge dikke cremalaag. De machine bereidt automatisch jouw kop koffie en schakelt zichzelf na 9 minuten automatisch uit.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.