Koffiezet-apparaat.nl

JURA D4 Piano Black

Bekijk de goedkoopste JURA D4 Piano Black

De JURA D4 Piano Black is te koop bij

Voor- en nadelen
JURA D4 Piano Black

De JURA D4 Piano Black is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt weinig werk.
Voordelen Nadelen

Erg stevig

Erg luid

Met de JURA D4 Piano Black zet je een smaakvolle koffie. Je kiest voor een espresso, doppio, americano, lungo of ristretto. De echte espresso liefhebber heeft een goede aan deze Jura. De espressomachine biedt namelijk geen optie voor het zetten van een cappuccino. Wél maakt de machine gebruik van de unieke P.E.P. zettechnologie, waardoor een espresso extra veel smaak heeft. Aan het onderhoud heb je veel minder werk dan bij andere volautomatische koffiemachines. Door het waterfilter telkens op tijd te vervangen, is ontkalken niet meer nodig. Alleen de zetgroep reinig je wekelijks. Het automatische reinigingsprogramma sleept je hier vliegensvlug doorheen.
Coolblue is een geautoriseerde JURA dealer, hierdoor krijg je 25 maanden lang garantie op een koffiezetapparaat. JURA verleent deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat.