Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

Bekijk de goedkoopste De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

De De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

De De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM is een pistonmachine. Hij is meerkleurig. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper is ingebouwd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Beschikt over drukmeter

Topklasse bouwkwaliteit

Beschikt niet over opbergvak

Met de De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM zet je binnen een paar minuten een kopje koffie, dankzij de 3 vooraf ingestelde recepten. Zo kies je gemakkelijk uit een espresso, americano of een gewone koffie. Dankzij de ingebouwde bonenmaler hoef je geen aparte bonenmaler aan te schaffen en zet je direct koffie. De automatische tamper stampt de gemalen koffie voor jou aan. Wil je een cappuccino of latte macchiato zetten? Dan doe je melk in de meegeleverde melkkan en schuim je het op met het stoompijpje. Het Latte systeem zorgt voor een fluweelzachte melktextuur. Hierdoor is de melk zeer geschikt om latte art mee te oefenen. Verder sla je jouw favoriete recepten gemakkelijk op met de My Menu knop.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.