Koffiezet-apparaat.nl

Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart

Bekijk de goedkoopste Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart

De Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart is te koop bij

Voor- en nadelen
Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart

De Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt gemiddeld werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

Erg stevig

Duur

Met de Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart geniet je van allerlei koffierecepten die de machine ook nog eens stil zet. Het verfijnde design en de speciale afdichtingen zorgen ervoor dat het apparaat grotendeels het geluid dempt. Handig, zo maak je niemand ’s ochtends wakker. Voor het koffiezetten warm je jouw kopje op aan de warmhoudplaat. Je kiest uit 29 koffiespecialiteiten waarvan je zelf het recept naar jouw smaak zet. Zo pas je bijvoorbeeld zelf de koffiesterkte, maalgraad, temperatuur en hoeveelheid melk aan. Wanneer je de koffiemachine met wifi verbindt, bedien je hem op afstand. De CoffeeWorld biedt je vele koffiespecialiteiten aan. Daarnaast maak je een lijst van alle koffies die je na elkaar bereidt. Krijg je vaak viste over de vloer? Zet dan in één keer een hele kop koffie via de koffiekanfunctie.
Stille machine met een topklasse bouwkwaliteit
Deze Siemens volautomaat komt uit de test als een stille volautomatische koffiemachine en heeft een stevige behuizing. Voor deze volautomaat zijn dan ook duurzame materialen en onderdelen gebruikt. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur.