Koffiezet-apparaat.nl

Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan

Bekijk de goedkoopste Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is te koop bij

Voor- en nadelen
Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is grijs. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie.
Voordelen Nadelen

Groot waterreservoir

Geen instelbare koffiesterkte

Redelijk lange opwarmtijd

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan heeft een toffe, matte uitstraling en zet in een mum van tijd van klein tot grote kopjes koffie. De 5 kopgroottes bestaan uit; een normale espresso, een dubbele espresso, een gran lungo van 150 ml, een mug van 230 ml en een alto van 414 ml. De deluxe-uitvoering heeft een groter waterreservoir dan de andere Vertuo’s. Dit maakt het mogelijk om meer koffies achter elkaar zetten zonder het water bij te vullen. Zodra je een koffiecup in de machine doet, herkent het slimme zetsysteem de barcode. Niet alleen weet het koffiezetapparaat precies welke koffiesoort erin zit, maar stemt `ie de bereiding hier precies op af.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.