Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi ECAM 23.460.SB

Bekijk de goedkoopste De’Longhi ECAM 23.460.SB

De De’Longhi ECAM 23.460.SB is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi ECAM 23.460.SB

De De'Longhi ECAM 23.460.SB is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

De De’Longhi ECAM 23.460.SB heeft een tekstdisplay die je helpt zodat je de machine gemakkelijk gebruikt. Je zet met één druk op de knop een cappuccino of 1 of 2 espresso’s. De cappuccino krijgt een romig melkschuim, dankzij het LatteCrema systeem. Je stelt zelf het aroma en de hoeveelheid in per koffie. Daarnaast pas je de maalgraad aan via de 7 verschillende standen. Hierdoor bereid je een kop koffie naar jouw eigen smaak. Hij maalt de koffie vlak voor je de koffie zet. Zo blijft de koffie niet alleen vers, maar blijven er ook geen koffieresten achter. Nadat je een cappuccino zet, reinigt het melksysteem zichzelf automatisch.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.