Koffiezet-apparaat.nl

Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

Bekijk de goedkoopste Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart is te koop bij

Voor- en nadelen
Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie.
Voordelen Nadelen

Geen instelbare koffiesterkte

Redelijk lange opwarmtijd

Het fraaie design van de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart staat tof op het aanrecht en biedt jou 5 verschillende kopgroottes aan. Na een opwarmtijd van 40 seconden is het koffiezetapparaat klaar voor gebruik. Op de capsules vind je een unieke barcode die gekoppeld zit aan de slimme zettechnologie. Hierdoor stelt de machine de exacte waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid precies in per capsule. Kies tussen een klein espressokopje tot een grote kop koffie van 414 milliliter. Met één druk op de knop bereid je een heerlijke, smaakvolle koffie met een cremalaag waar je u tegen zegt. De aluminium capsules zijn niet alleen hermetisch afgesloten voor de optimale behoud van de aroma’s, maar zijn oneindig recyclebaar. Vergeet niet na de 13e capsule de opvangbak te legen.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.