Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi ECAM 23.120.B

Bekijk de goedkoopste De’Longhi ECAM 23.120.B

De De’Longhi ECAM 23.120.B is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi ECAM 23.120.B

De De'Longhi ECAM 23.120.B is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk.
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Melk stomen met stoompijp

Niet heel stevig

Erg luid

Met de De’Longhi ECAM 23.120.B zet je 2 espresso’s of 2 lungo’s met één druk op de knop. Handig wanneer je visite over de vloer hebt. Naast deze klassieke koffiespecialiteiten zet je ook een grote kop koffie met de Long Coffee functie. Je stelt de smaak van een kopje koffie in met de draaiknop aan de voorkant van het apparaat. Daarnaast stel je ook het aroma in of pas je de maalgraad aan. Zo bereid je een kopje koffie naar je eigen smaak. Met de stoompijp schuim je zelf melk op voor een cappuccino of latte macchiato. Vandaag even geen zin in koffie? Dan tap je met de stoompijp ook water af voor een kopje thee.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.