Koffiezet-apparaat.nl

WMF Lumero Portafilter

Bekijk de goedkoopste WMF Lumero Portafilter

De WMF Lumero Portafilter is te koop bij

Voor- en nadelen
WMF Lumero Portafilter

De WMF Lumero Portafilter is een pistonmachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Geen bonenmaler inbegrepen

Geen drukmeter

Beschikt niet over opbergvak

Basisklasse bouwkwaliteit

Met de compacte WMF Lumero Portafilter zet je thuis een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Bij deze pistonmachine krijg je 3 verschillende filters. Zo krijg je een filter voor één kopje koffie, een filter voor 2 kopjes en een filter voor speciale ESE pads. Dankzij de instelbare watertemperatuur pas je de temperatuur van een espresso gemakkelijk aan naar jouw smaak. De machine heeft een stoompijpje voor heet water en het opschuimen van melk. Je verstelt het pijpje, zodat je hem zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant van de machine gebruikt. Daarnaast is het lekbakje in hoogte verstelbaar. Zo pas je de hoogte aan als je een espresso of een latte macchiato zet. Na gebruik reinig je de filterhouders gemakkelijk in de vaatwasser.

LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.