Koffiezet-apparaat.nl

Domo DO725K Pro Grijs

Bekijk de goedkoopste Domo DO725K Pro Grijs

De Domo DO725K Pro Grijs is te koop bij

Voor- en nadelen
Domo DO725K Pro Grijs

De Domo DO725K Pro Grijs is een pistonmachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Beschikt over drukmeter

Groot waterreservoir

Beschikt niet over opbergvak

Basisklasse bouwkwaliteit

Met de Domo DO725 Pro Grijs voer je alle stappen tot jouw huisgemaakte koffie zelf uit. Je maalt de koffiebonen via de geïntegreerde bonenmaler fijn. Hierin pas je grofheid van de koffiebonen aan met 15 verschillende soorten maalstanden. Zo ben je zelf de baas over de sterkte en doorlooptijd van jouw espresso. Het apparaat helpt je wel een handje met de automatische maling en dosering van de koffie. Naast een espresso zet je ook een lungo en een kopje thee. Je zet 1 of 2 kopjes koffie tegelijkertijd. Zin in een romige cappuccino? Schuim dan de melk op in een melkkannetje. Met het ruime afneembare waterreservoir van 2,7 liter zet je gemakkelijk grote getalen koffies achter elkaar. De machine geeft aan wanneer het water- of bonenreservoir leeg is en geeft ook een seintje als je de machine moet ontkalken.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.