Koffiezet-apparaat.nl

Sage the Barista Pro Sea Salt

Bekijk de goedkoopste Sage the Barista Pro Sea Salt

De Sage the Barista Pro Sea Salt is te koop bij

Voor- en nadelen
Sage the Barista Pro Sea Salt

De Sage the Barista Pro Sea Salt is een pistonmachine. Hij is wit. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Heeft een display

Beschikt over opbergvak

Topklasse bouwkwaliteit

Geen drukmeter

De Sage the Barista Pro Sea Salt heeft een ingebouwde bonenmaler met een automatische maling en dosering van de koffiebonen. Zo valt er precies genoeg koffie in de filterdrager voor het zetten van een smaakvolle espresso of lungo. Als je bezoek hebt, zet je ook 2 koppen koffie tegelijk. De koffie verbrandt niet dankzij de nauwkeurige PID temperatuurmeter, die voor een constante zettemperatuur zorgt. Via het display en de bedieningsknoppen bedien je deze espressomachine heel gemakkelijk. Je schuimt melk op als een echte barista met de krachtige stoompijp. Hoeveel melkschuim je maakt, bepaal je zelf. Zo maak je elke keer weer een ander koffierecept. Voel aan de buitenkant van het rvs melkkannetje of de melk de juiste temperatuur heeft en schenk het dan in jouw kopje.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.