Koffiezet-apparaat.nl

Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

Bekijk de goedkoopste Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

De Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart is te koop bij

Voor- en nadelen
Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

De Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt gemiddeld werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

Erg stevig

Duur

Met de Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart pas je via het touchscreen display ieder kopje aan naar jouw favoriete smaak, zonder al te veel lawaai. De volautomaat is zo ontworpen dat hij grotendeels het geluid dempt. Hierdoor heb je weinig last van het geluid. Je kiest uit 21 verschillende koffiespecialiteiten. Deze koffies pas je in een handomdraai aan naar jouw favoriete smaak. Zo stel je zelf de koffiesterkte, koffie- en melkhoeveelheid, temperatuur, maalgraad en zetsnelheid in. Je bedient de volautomaat ook via de app. In de app vind je allerlei internationale koffiespecialiteiten en bepaal je de volgorde van de drankjes die het apparaat bereidt. Wil je liever in één keer een grote hoeveelheid koffiezetten? Dan zet je een hele pot koffie met de koffiekanfunctie.
Stille machine met een topklasse bouwkwaliteit
Deze Siemens volautomaat komt uit de test als een stille volautomatische koffiemachine en heeft een stevige, solide behuizing. Voor deze volautomaat zijn dan ook duurzame materialen en onderdelen gebruikt. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur.