Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

De De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk.
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Melk stomen met stoompijp

Niet heel stevig

Je kiest uit 3 verschillende koffiespecialiteiten met de De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B en je bedient hem via handige kleur icoontjes. Zo kies je uit een espresso, koffie en een long koffie. De machine maalt de koffie vlak voordat hij de koffie zet. Zo blijven de aroma’s in stand en blijven er geen koffieresten achter. Je past de koffiesterkte aan op 3 verschillende niveau’s. Zo drink je ’s ochtends een sterke kop en ’s avonds een mildere. Met het aparte vakje voor gemalen koffie varieer je met een andere koffiesoort. Wissel je graag een espresso af met een cappuccino? Dan schuim je zelf de melk op met het stoompijpje. Je gebruikt de stoompijp ook voor heet water.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.