Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

Bekijk de goedkoopste De’Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

De De’Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

De De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is een pistonmachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper is ingebouwd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Beschikt over drukmeter

Heeft een display

Topklasse bouwkwaliteit

Groot waterreservoir

Duur

Beschikt niet over opbergvak

De De’Longhi La Specialista Maestro EC9665.M beschikt over 6 voorgeprogrammeerde koffierecepten. Zo zet je binnen enkele minuten een cappuccino, latte, flat white, koffie, lungo of heet water voor een kop thee. Deze pistonmachine heeft een aantal handige snufjes voor een optimale koffiesmaak. Zo zorgt de sensor in de ingebouwde bonenmaler voor een consistente maling. Zo zijn alle koffiekorrels op dezelfde grootte gemalen en is de smaak van de koffie ook consistent. De machine drukt de koffie vervolgens op de juiste wijze aan met de automatische tamper. Zet je een melkspecialiteit? Dan kies je uit 2 melkopschuimmethodes: volledig automatisch met de melkkan of op traditionele wijze met de stoompijp en een melkkannetje. Het is maar net wat jou goed uitkomt op dat moment.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.