Koffiezet-apparaat.nl

Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red

Bekijk de goedkoopste Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red

De Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red is te koop bij

Voor- en nadelen
Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red

De Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is rood. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie. Stel de sterkte van je Nespresso koffie zelf in
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Instelbare koffiesterkte

Kleine opvangbak

De Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red is een kleurrijke, compacte koffiemachine met cupjes. Dit slanke design past op ieder keukenblok en staat zo niet in de weg. De Vertuo Pop zet 4 verschillende kopgroottes, van een espresso van 40 milliliter tot een mug van 230 milliliter. Binnen 30 seconden is het apparaat opgewarmd en klaar voor gebruik. Op iedere koffiecup zit een unieke barcode. Wanneer je een capsule in het apparaat doet, scant de machine de code en weet hij precies hoeveel water hij moet gebruiken om koffie te zetten. De cup draait vervolgens razendsnel rond en creëert een smeuïge royale cremalaag op iedere kop koffie. Verbind de koffiemachine met de app voor handige updates en krijg een seintje wanneer je hem moet ontkalken.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.