Koffiezet-apparaat.nl

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

Bekijk de goedkoopste Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

De Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is te koop bij

Voor- en nadelen
Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

De Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is een pistonmachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Beschikt over drukmeter

Beschikt over opbergvak

Groot waterreservoir

De Solis Grind and Infuse Perfetta RVS maalt in 25 standen jouw koffie fijn, dankzij de geïntegreerde bonenmaler. Zo kies je zelf de beste maalgraad en hoeveelheid koffie per zetbeurt. De geheugenfunctie onthoudt de instelling zodat je dit niet telkens opnieuw instelt. Aangezien de bonenmaler in de machine verwerkt zit, bespaart dit ruimte op je aanrecht. De pistonmachine is binnen 45 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Op de manometer zie je precies met hoeveel druk je een espresso zet. Hierdoor zie je in één oogopslag of de machine juist is ingesteld. Naast een espresso zet je met de heetwaterfunctie een kopje thee of schuim je met de stoompijp melk op voor een cappuccino.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.