Koffiezet-apparaat.nl

Sage the Bambino Black Truffle

Bekijk de goedkoopste Sage the Bambino Black Truffle

De Sage the Bambino Black Truffle is te koop bij

Voor- en nadelen
Sage the Bambino Black Truffle

De Sage the Bambino Black Truffle is een pistonmachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen

Beschikt over drukmeter

Geen bonenmaler inbegrepen

Beschikt niet over opbergvak

De Sage the Bambino Black Truffle is gemaakt van baristawaardige kwaliteit in een klein jasje. De pistonmachine is zo ontworpen om de juiste dosering versgemalen koffiebonen te gebruiken voor een volle smaak. Het koffiezetten begint met een pre-infusie bij lage druk, gevolgd door een extractieproces onder hoge druk. De nauwkeurige temperatuursregelaar zorgt voor een constante zettemperatuur, zodat de koffie niet verbrandt. Je zet 1 of 2 koppen koffie tegelijk met de handige bedieningsknoppen. Verander een espresso in een cappuccino door de melk in het kannetje op te schuimen. Zo schuimt de krachtige stoompijp automatisch de melk op. Dankzij het ThermoJet-verwarmingssysteem is de machine in 3 seconden startklaar. De schoonmaakindicator geeft precies aan wanneer de machine toe is aan een reinigingsbeurt.
Let op: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.

Tip: vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.