Koffiezet-apparaat.nl

Sage Barista Express Black Truffle

Bekijk de goedkoopste Sage Barista Express Black Truffle

De Sage Barista Express Black Truffle is te koop bij

Voor- en nadelen
Sage Barista Express Black Truffle

De Sage Barista Express Black Truffle is een pistonmachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Bonenmaler inbegrepen

Beschikt over drukmeter

Beschikt over opbergvak

Topklasse bouwkwaliteit

Met de Sage Barista Express Black Truffle zet je een espresso van versgemalen koffiebonen en schuim je melk op de juiste temperatuur op. De melkkan meet de temperatuur van de melk tijdens het opschuimen en kleurt groen wanneer de melk de juiste temperatuur bereikt. Hierdoor ben jij verzekerd van een goede kwaliteit melkschuim, zonder verbrande smaak. Je maalt de koffiebonen vlak voordat je de koffie zet. Zo is jouw kopje koffie niet alleen kakelvers, maar krijg je ook een rijke en volle smaak. Het bonenreservoir heeft ruimte voor 250 gram koffiebonen en maalt deze via 16 verschillende maalstanden fijn. De machine maalt en doseert de koffiebonen in de filterdrager. Hierna druk jij alleen nog de gemalen koffiebonen aan met de losse tamper.
Topklasse bouwkwaliteit
Voor deze pistonmachine zijn duurzame onderdelen gebruikt. Met de zware, rvs behuizing en de antislipvoetjes blijft de koffiemachine stevig op je aanrecht staan tijdens het koffiezetten.
Let op: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit gaat minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.