Koffiezet-apparaat.nl

Magimix Nespresso Vertuo Pop Pacific Blue

Bekijk de goedkoopste Magimix Nespresso Vertuo Pop Pacific Blue

De Magimix Nespresso Vertuo Pop Pacific Blue is te koop bij

Voor- en nadelen
Magimix Nespresso Vertuo Pop Pacific Blue

De Magimix Nespresso Vertuo Pop Pacific Blue is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is blauw. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie.
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Klein waterreservoir

Geen instelbare koffiesterkte

Kleine opvangbak

Met de Magimix Nespresso Vertuo Pop Pacific Blue haal je een kleurrijke, compacte koffiemachine met cupjes in huis. Dankzij zijn slanke design past het apparaat in iedere keuken. De Vertuo Pop is binnen 30 seconden klaar voor gebruik. Je zet 4 verschillende kopgroottes, namelijk een espresso, dubbele espresso, gran lungo en mug. Elke koffiecup heeft een unieke barcode. Zodra je een capsule in de machine doet, scant hij de code. Zo voegt de Vertuo precies genoeg water aan de cup toe. Daarna draait de cup razendsnel rond. Het resultaat? Een smeuïge cremalaag op iedere koffie. Daarnaast verbind je het koffiezetapparaat met de Nespresso app voor handige updates. Zo ontvang je een seintje wanneer hij een ontkalkbeurt nodig heeft.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.