Koffiezet-apparaat.nl

Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart

Bekijk de goedkoopste Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart

De Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart is te koop bij

Voor- en nadelen
Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart

De Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie.
Voordelen Nadelen

Grote opvangbak

Geen instelbare koffiesterkte

Redelijk lange opwarmtijd

Met de Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart maak je zwarte koffies én melkspecialiteiten, dankzij de meegeleverde melkopschuimer. Je bereidt warm en koud melkschuim met de Aeroccino voor een cappuccino of een ijskoffie. Het koffiezetapparaat bereidt 6 verschillende koffies, namelijk: een karaf, alto, mug, gran lungo, dubbele en een enkele espresso. Zodra je een cup in de machine doet, herkent hij direct de barcode op de capsule. Hierdoor weet het apparaat precies welke kopgrootte bij de koffie hoort en bereidt de machine automatisch jouw koffiespecialiteit. Je koppelt het koffiezetapparaat aan de Nespresso app via bluetooth en wifi voor de nodige updates. Daarnaast krijg je een seintje wanneer de koffiecups op zijn. Handig, want zo kom je nooit zonder koffie te zitten.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.
Exclusief koffieglas en -mok van de afbeelding.