Koffiezet-apparaat.nl

Krups Nespresso Vertuo Pop Coconut White XN9211 met Aeroccino

Bekijk de goedkoopste Krups Nespresso Vertuo Pop Coconut White XN9211 met Aeroccino

De Krups Nespresso Vertuo Pop Coconut White XN9211 met Aeroccino is te koop bij

Voor- en nadelen
Krups Nespresso Vertuo Pop Coconut White XN9211 met Aeroccino

De Krups Nespresso Vertuo Pop Coconut White XN9211 met Aeroccino is een Nespresso koffiezetapparaat. Hij is wit. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie. Stel de sterkte van je Nespresso koffie zelf in
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Instelbare koffiesterkte

Instelbaar melkvolume

Kleine opvangbak

Met de Krups Nespresso Vertuo Pop Coconut White XN9211 met Aeroccino maak je van zwarte koffies gemakkelijk melkspecialiteiten. De meegeleverde melkopschuimer bereidt warm en koud melkschuim voor een cappuccino of een ijskoffie. Deze zet je naast de koffiemachine. De kleurrijke Vertuo Pop neemt met zijn compacte formaat weinig ruimte in op het aanrecht. Het koffiezetapparaat bereidt 4 verschillende kopgroottes, van een espresso van 40 milliliter tot een mug van 230 milliliter. Op de capsules zit een barcode waardoor de machine precies weet hoeveel water hij nodig heeft voor het juiste formaat koffie. Zo bereid je met één druk op de knop een smaakvolle koffie met een royale cremalaag. Je verbindt de machine met de app voor handige updates en het onderhoud.
Let op! De Nespresso Vertuo heeft zijn eigen formaat koffiecups. Zo is dit formaat een stuk groter dan de capsules van de originele Nespresso koffiemachines. De koffiecups zijn alleen bij Nespresso te verkrijgen.