Koffiezet-apparaat.nl

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

Bekijk de goedkoopste KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

De KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is te koop bij

Voor- en nadelen
KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

De KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is een ingebouwde pistonmachine, pistonmachine. Hij is rood. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Geen bonenmaler inbegrepen

Geen drukmeter

Beschikt niet over opbergvak

De KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood heeft een herkenbaar, robuust design met een metalen behuizing. Je bereidt met deze pistonmachine 1 of 2 shots espresso tegelijkertijd. Dankzij de slimme temperatuursensoren zet je een rijke espresso met smeuïge cremalaag. De machine houdt de watertemperatuur tijdens het hele bereidingsproces constant en binnen het juiste espressobereik voor het beste resultaat. Je duwt de koffie met de meegeleverde tamper aan in de filterdrager. De filterdrager heeft een vlakke onderkant, zodat je de koffie gelijkmatig aanduwt. Met de stoompijp tover je de espresso’s om tot een melkspecialiteit als een latte, cappuccino of een espresso macchiato. De stoompijp gebruik je voor het opschuimen én verwarmen van de melk. Hiervoor gebruik je de meegeleverde melkkan.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.