Koffiezet-apparaat.nl

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart

Bekijk de goedkoopste KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart

De KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart is te koop bij

Voor- en nadelen
KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart

De KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart is een ingebouwde pistonmachine, pistonmachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Geen bonenmaler inbegrepen

Geen drukmeter

Beschikt niet over opbergvak

Met de KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart zet je 1 of 2 shots espresso tegelijkertijd. Je krijgt een melkkan en losse tamper meegeleverd, zodat je meteen aan de slag gaat met koffiezetten. De pistonmachine heeft slimme temperatuursensoren. Tijdens het hele bereidingsproces houdt het apparaat de watertemperatuur constant en binnen het juiste espressobereik. Het eindresultaat? Een rijke espresso met smeuïge cremalaag. Je duwt koffie aan in de filterdrager. De filterdrager heeft een platte onderkant. Zo tamp je gelijkmatig de gemalen koffie. De pistonmachine heeft een stoompijp waarmee je melk opschuimt en verwarmd. Je verandert zo een espresso in een melkspecialiteit als een latte, cappuccino of een espresso macchiato.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.