Koffiezet-apparaat.nl

JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

Bekijk de goedkoopste JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

De JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is te koop bij

Voor- en nadelen
JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

De JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt weinig werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

Erg stevig

Groot waterreservoir

Duur

Met 35 koffiespecialiteiten en 2 bonenmalers is de JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) de meest luxe volautomaat van JURA. Hij heeft niet alleen 2 bonenreservoirs, maar ook 2 bonenmalers. Zo kies je uit 2 verschillende koffiebonen die je apart van elkaar maalt. Er is een grote variëteit aan verschillende warme én koude koffiespecialiteiten. Dankzij het Cold Extraction Process zet de JURA ook koude koffies, zoals een cold brew. Naast de vooraf ingestelde koffierecepten zijn er veel mogelijkheden, zodat je elke kop koffie aanpast op smaak. Het panorama touchscreen geeft jou overzichtelijk alle koffies weer. Met deze veelzijdige volautomatische koffiemachine verander je jouw aanrecht in een koffiebar.
Coolblue is een geautoriseerde JURA dealer, hierdoor krijg je 25 maanden lang garantie op een koffiezetapparaat. JURA verleent deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat.
Topklasse bouwkwaliteit én topklasse onderhoudsgemak
Met het JURA Claris Smart waterfilter is ontkalken niet meer nodig. De zetgroep hoeft daarnaast niet uit de machine gehaald te worden, maar reinig je gemakkelijk met een automatisch programma. Het melksysteem spoelt zich na iedere zetbeurt vanzelf schoon en voor een grondige reiniging selecteer je het reinigingsprogramma. Voor deze volautomaat zijn duurzame materialen en onderdelen gebruikt. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur.