Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

De De’Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

De De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB is een volautomatische espressomachine. Hij is meerkleurig. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk.
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Melk stomen met stoompijp

Niet heel stevig

Met de De’Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB zet je een espresso, koffie en een dubbele espresso van versgemalen koffiebonen. Je kiest een kopje koffie via het overzichtelijke intuïtieve display. Hierop staan pictogrammen, zodat je hem gemakkelijk bedient. Op het display pas je ook de sterkte per kopje koffie aan van mild tot sterk. Wissel je graag af met voorgemalen koffiebonen? Dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie zet je ook een kopje koffie decaf koffie. Met de stoompijp verander je gemakkelijk je espresso in een cappuccino. Hiervoor schuim je zelf melk op. Je gebruikt de stoompijp ook voor heet water voor een kopje thee.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.