Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

De De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB is een volautomatische espressomachine. Hij is meerkleurig. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

Niet heel stevig

Met de De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB personaliseer je jouw eigen cappuccino en latte macchiato, dankzij de speciale My Latte knop. Zo bepaal je zelf de gewenste hoeveelheid melk en zorgt het LatteCrema systeem voor een zachte en romige melklaag. Naast een cappuccino of latte macchiato kies je uit een espresso, coffee, long en heet water. Per koffiespecialiteit verander je de intensiteit op 3 niveaus. Denk aan een sterk kopje espresso voor in de ochtend en een milde koffie aan het eind van de middag. Er is ook een vakje voor gemalen koffie waardoor je gemakkelijk koffiesoorten met elkaar afwisselt. Na gebruik reinig je het melkreservoir gemakkelijk in de vaatwasser.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.