Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

De De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB is een volautomatische espressomachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

Niet heel stevig

Met de De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB zet je een cappuccino met één druk op de knop, dankzij het LatteCrema systeem. Zo zorgt het melkreservoir voor een zacht en romig melkschuim voor jouw koffie. Met de My Latte knop personaliseer je jouw eigen kop koffie naar de gewenste hoeveelheid melk. Naast een cappuccino kies je via de handige kleur pictogrammen nog uit een espresso, koffie of heet water. Je past de sterkte van de koffies via 3 verschillende niveaus aan. Zo wissel je van intensiteit. Drink je graag een kopje decaf koffie? Dan zet je een kop koffie van gemalen koffie via het aparte vakje in het bonenreservoir. Na gebruik reinig je het melkreservoir gemakkelijk in de vaatwasmachine.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.