Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

De De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB is een volautomatische espressomachine. Hij is zilver. Je zet eenvoudig 1 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt veel werk.
Voordelen Nadelen

Melk stomen met stoompijp

Niet heel stevig

De De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB heeft 4 verschillende koffierecepten. Zo kies je uit een espresso, koffie, long en doppio. De machine heeft een bedieningspaneel met handige kleuren iconen. Zo zet je met één druk op de knop een koffiespecialiteit. Je past per koffierecept de sterkte aan op 3 verschillende niveaus. Het apparaat maalt de koffiebonen vlak voordat hij koffie zet. Hierdoor blijven de aroma’s in stand en blijven er geen koffieresten achter. Zo drink je altijd een vers kopje koffie. Met het vakje voor gemalen koffie zet je ook een kopje decaf koffie. Handig als je graag afwisselt tussen verschillende smaken. Met de stoompijp schuim je zelf melk op voor een cappuccino of latte macchiato.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.