Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart

De De’Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart

De De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart is een volautomatische espressomachine. Hij is zwart. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. Het onderhoud vergt gemiddeld werk. Je zet eenvoudig melk met 1 klik.
Voordelen Nadelen

Melk met 1 klik

Met de De’Longhi Eletta Cappuccino ECAM44.660.B Zwart zet je diverse melkspecialiteiten. De keuze voor jouw koffie- of melkspecialiteit maak je gemakkelijk via het display met touchtoetsen. Hierop stel je eenvoudig je persoonlijke voorkeuren in, zoals de koffie- en waterhoeveelheid. Deze koffiemachine heeft 2 verwarmingssystemen, één voor de melk en de ander voor de koffie. Zo zet je snel cappuccino’s, met een goede kwaliteit melkschuim. Daarbij heeft het melkreservoir een automatisch reinigingsprogramma waarmee je tussendoor het melksysteem schoonspoelt.
Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De’Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.
Snel een kopje koffie zetten met een De’Longhi volautomaat
Wanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De’Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.