Koffiezet-apparaat.nl

De’Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

Bekijk de goedkoopste De’Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

De De’Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is te koop bij

Voor- en nadelen
De’Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

De De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is een pistonmachine. Hij is grijs. Je zet eenvoudig 2 kopje(s) koffie. De tamper wordt los geleverd.
Voordelen Nadelen
Goedkoop

Geen bonenmaler inbegrepen

Geen drukmeter

Beschikt niet over opbergvak

Basisklasse bouwkwaliteit

De De’Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is een compacte pistonmachine met een krachtige stoompijp. Het apparaat is 15 centimeter breed, waardoor hij weinig plek op het aanrecht inneemt. Naast de machine ontvang je een melkkan en een tamper, waardoor je direct aan de slag gaat met koffiezetten. Je zet zelf een enkele of een dubbele espresso met het koffiezetapparaat. Op de warmhoudplaat warm je eerst je kopje op, zodat de koffie minder snel afkoelt. Alle bekers en mokken passen onder de koffie uitloop, dankzij de uitneembare dubbele lekbak. Je bedient het apparaat gemakkelijk met de 3 knoppen op het bedieningspaneel. Na het koffiezetten schuim je zelf luchtig melk op met de krachtige stoompijp voor een cappuccino of latte macchiato.
LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet en dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.